Innlevering pågår
Munch-Auksjonen 2018

Auksjon onsdag 12. desember 2018 kl 18:00

i våre lokaler

Innleveringsfrist 15. oktober 2018

Årlig internasjonal spesialauksjon utelukkende viet arbeider signert Edvard Munch. 30-40 arbeider pr. auksjon fordelt på oljemalerier, pasteller, tegninger og grafikk.

Det som særlig kjennetegner Munch-Auksjonen er at det er en spesialauksjon med eget internasjonalt rettet markedsføringsprogram. Vi tilbyr personlig rådgivning for hver potensiell innleverer, og vi skreddersyr markedsføringen for hver eneste selger. Likeledes drives det aktiv kundepleie i inn- og utland på kjøpersiden utfra hva vi har fått inn for salg.

Det er vår bestemte oppfatning at markedet for arbeider av Edvard Munch er i klar fremgang. Dersom man vurderer salg av oljemaleri, pastell, tegning eller grafikk dette året, anbefaler vi at man tar kontakt med Hans Richard Elgheim på tlf. 920 42 306, eller [email protected] så snart som mulig.

Tidlig innlevering gir best resultat. Velkommen til en uforpliktende prat om Munch-Auksjonen 2018. Auksjonen avholdes på kunstnerens fødselsdag 12. desember.

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: [email protected]

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her