Innlevering pågår
Munch-Auksjonen 2018

Auksjon onsdag 12. desember 2018 kl 18:00

i våre lokaler

Innleveringsfrist 15. oktober 2018

Årlig internasjonal spesialauksjon utelukkende viet arbeider signert Edvard Munch. 30-40 arbeider pr. auksjon fordelt på oljemalerier, pasteller, tegninger og grafikk.

Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, ble etablert i 2000 og er forlengst innarbeidet som en enestående internasjonal markedsplass for omsetning av originalarbeider og grafikk av Edvard Munch. Over 500 Munch-verker har gjennom årene funnet nye eiere over hele kloden, og det er satt utallige prisrekorder. Alle samlere på Munch-grafikk følger med på Munch-Auksjonen i Oslo.

Overfor selgerne tilbyr vi personlig rådgivning og skreddersydd markedsføring.

Det arbeides med grundig dokumentasjon av hvert eneste verk som innleveres. I tillegg til omfattende internasjonal markedsføring av Munch-Auksjonen som årlig begivenhet, markedsføres enkeltverker direkte mot samlere, som gjennom årene har registrert seg som interessenter. Munch-Auksjonens kundedatabase er sannsynligvis den mest omfattende i markedet.

Vi foretar hvert år forhåndsvisning i utlandet av et utvalg av de verkene som skal selges.

Etterspørselen etter grafiske arbeider av Edvard Munch er økende. På Munch-Auksjonen 2017 var interessen større enn på lenge, og flere tilslag lå tett oppunder rekord-nivåer som f.eks. litografiet «Brosjen», Woll 244, solgt for kr. 2.400.000. (Den internasjonale rekorden er kr.2.500.000 satt på Munch-Auksjonen i 2015).

Dersom man vurderer salg av grafikk, tegning, pastell, akvarell, eller oljemaleri, anbefaler vi at man tar kontakt med Hans Richard Elgheim på tlf. 920 42 306, eller sender fotos til [email protected]

Tidlig innlevering gir best resultat. Velkommen til en uforpliktende prat om Munch-Auksjonen 2018. Auksjonen avholdes på kunstnerens fødselsdag 12. desember.

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: [email protected]

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Utvalgte bilder som kommer for salg

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her