Harald Sohlber, Vinternatt i Rondane

Kommende auksjoner og ekspertbesøk

Fokus 1900 – Tirsdag 28. mai
Grev Wedels Moderne og Klassiske – Torsdag 13. juni

Fokus 1900 – Torsdag 21. november
Grev Wedels Moderne og Klassiske – Torsdag 5. desember
Munch-Auksjonen 2019 – Torsdag 12. desember


Vårens ekspertbesøk:
11.-12. januar – Gøteborg
18.-19. januar – Trondheim
25.-26. januar – Stockholm
1.-2. februar – København
8.-9. februar – Bergen
1.-3. mars – Gøteborg
8.-9. mars – Lillehammer

Listen oppdateres jevnlig.

Vi søker norsk kunst av høy kvalitet til vårens auksjoner i Oslo. For verdivurdering kan Hans Richard Elgheim treffes etter avtale på tlf. +47-920 42 306, eller post@gwpa.no.

Grev Wedels Plass Auksjoner har i de senere årene gjennomført en rekke svært vellykkede salg for eiere av verdifull norsk kunst i Sverige og Danmark. Derfor avholder vi ekspertbesøk flere ganger i året i ulike byer. Noen ganger annonseres besøkene på forhånd i dagsaviser eller magasiner. Andre ganger avtales besøkene direkte med kunden. GWPA legger stor vekt på at salgsprosessen for våre utenlandske selgere skal være så enkel som mulig. Det innebærer blant annet at GWPA forestår transporten til Norge, og at den avtalte provisjonen inkluderer alle kostnader forbundet med salget, så som transport, forsikring og all markedsføring. Skulle GWPA mot formodning ikke klare å finne kjøper, vil maleriet bli bragt tilbake til eier uten omkostninger for selger. Det er derfor tre grunner til at stadig flere svenske og danske eiere av verdifull norsk kunst velger å selge gjennom Grev Wedels Plass Auksjoner i Oslo:

1) Norsk kunst selger best i Norge
2) GWPA har en enkel og rimelig prosedyre for sine salgsoppdrag
3) GWPA legger stor vekt på profesjonell og personlig oppfølgning av sine utenlandske kunder.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på