Movie 86 2018 003

Vi har gleden av å tilby gratis transport, innenfor en radius av 50 km fra Oslo, for kunstverk som er avtalt solgt på våre auksjoner.

For tiden pågår den første omfattende fasadeoppussingen av Gamle Logen siden vi tok i bruk våre nåværende lokaler for 30 år siden.
Det innebærer noe redusert bekvemmelighet for våre kunder for en periode, men innleveringen til vårens auksjoner pågår med uforminsket styrke, og det som har kommet inn til nå er avgjort lovende.

Gratis transport for innleverere.

Mange av våre kunder opplever at Grev Wedels Plass 2 ligger forbausende lett tilgjengelig, til tross for økte restriksjoner for ferdsel og parkering i Oslo sentrum. Likevel har vi gleden å tilby gratis transport, innenfor en radius av 50 km fra Oslo, for kunstverk som er avtalt solgt på våre auksjoner.

Vi vet at dette vil forenkle salgsprosessen adskillig for våre kunder.

Gratis parkering fra mai.

En rask titt på kartet viser hvor lettvint man tar seg til Grev Wedels Plass 2, og fra mai har vi gleden av å tilby gratis parkering til kunder som har avtalt møte med oss. Altså nok en bekymring mindre.

Hjembesøk og avtaler.

Grev Wedels Plass Auksjoner foretar hjembesøk etter avtale, eller vi tar imot kundene i våre lokaler på Grev Wedels Plass 2, også det etter avtale.
Kontakt oss på 22 86 21 86, eller send oss en e-post, gjerne med fotos til post@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på