Kenneth Blom, Dinner 2006, kommer for salg på "Moderne" 27. november.
Kenneth Blom, Dinner 2006, kommer for salg på "Moderne" 27. november.

Det er for tiden stor etterspørsel etter 1900-talls og samtidskunst av høyeste kvalitet.

«Moderne» er markedets eneste spesialauksjon over 1900-talls kunst. Det er en godt innarbeidet markedsplass for 1900-tallets mange epoker og de mest kjente kunstnernavnene fra det århundret. Det har blitt satt sensasjonelle auksjonsrekorder på samtlige Moderne (Fokus 1900-tallet) auksjoner siden starten i 2015.

Vi søker blant andre: Harald Sohlberg, Nikolai Astrup, Gustav Vigeland, Per Krohg, Thorvald Hellesen, Charlotte Wankel, Ragnhild Kaarbø, Ragnhild Keyser, Johs. Rian, Gunnar S. Gundersen, Inger Sitter, Anna-Eva Bergman, Arnold Haukeland, Bendik Riis, Jakob Weidemann.

Vi har en nedre grense på kr. 30.000 for å få kommme med på denne auksjonen, der vi presenterer det beste av 1900-talls og samtidskunst.

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat eller avtale om hjembesøk mob. 920 42 306 eller e-post: post@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på