11831. edvard munch, brosjen. eva mudocci

Årlig internasjonal spesialauksjon utelukkende viet arbeider signert Edvard Munch. 30-40 arbeider pr. auksjon fordelt på oljemalerier, pasteller, tegninger og grafikk.

Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, ble etablert i 2000 og er forlengst innarbeidet som en enestående internasjonal markedsplass for omsetning av originalarbeider og grafikk av Edvard Munch. Over 500 Munch-verker har gjennom årene funnet nye eiere over hele kloden, og det er satt utallige prisrekorder. Alle samlere på Munch-grafikk følger med på Munch-Auksjonen i Oslo.

Overfor selgerne tilbyr vi personlig rådgivning og skreddersydd markedsføring.

Det arbeides med grundig dokumentasjon av hvert eneste verk som innleveres. I tillegg til omfattende internasjonal markedsføring av Munch-Auksjonen som årlig begivenhet, markedsføres enkeltverker direkte mot samlere, som gjennom årene har registrert seg som interessenter. Munch-Auksjonens kundedatabase er sannsynligvis den mest omfattende i markedet.

Vi foretar hvert år forhåndsvisning i utlandet av et utvalg av de verkene som skal selges.

Etterspørselen etter grafiske arbeider av Edvard Munch er økende. På Munch-Auksjonen 2017 var interessen større enn på lenge, og flere tilslag lå tett oppunder rekord-nivåer som f.eks. litografiet «Brosjen», Woll 244, solgt for kr. 2.400.000. (Den internasjonale rekorden er kr.2.500.000 satt på Munch-Auksjonen i 2015).

Dersom man vurderer salg av grafikk, tegning, pastell, akvarell, eller oljemaleri, anbefaler vi at man tar kontakt med Hans Richard Elgheim på tlf. 920 42 306, eller sender fotos til hansrichard.elgheim@gwpa.no

Tidlig innlevering gir best resultat. Velkommen til en uforpliktende prat om Munch-Auksjonen 2018. Det vil bli holdt forhåndsvisning i London og i Stockholm. Auksjonen avholdes på kunstnerens fødselsdag 12. desember.

Se smakebiter på hva som kommer for salg her


Foto: Edvard Munch, Brosjen. Eva Mudocci (utsnitt)

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på