Utsnitt: Edvard Munch, Selvportrett. 1895. Woll 37 II
Utsnitt: Edvard Munch, Selvportrett. 1895. Woll 37 II

Etterspørselen etter grafiske arbeider av Edvard Munch er økende. Dersom man vurderer salg av grafikk, tegning, pastell, akvarell, eller oljemaleri, anbefaler vi at man tar kontakt.

Årlig internasjonal spesialauksjon utelukkende viet arbeider signert Edvard Munch.

Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, ble etablert i 2000 og er forlengst innarbeidet som en enestående internasjonal markedsplass for omsetning av grafikk og originalarbeider av Edvard Munch. Over 600 Munch-verker har gjennom årene funnet nye eiere over hele kloden, og det er satt utallige prisrekorder. Alle samlere på Munch-grafikk følger med på Munch-Auksjonen i Oslo.

Overfor selgerne tilbyr vi personlig rådgivning og skreddersydd markedsføring.

Det arbeides med grundig dokumentasjon av hvert eneste verk som innleveres. I tillegg til omfattende internasjonal markedsføring, markedsføres enkeltverker direkte mot samlere, som gjennom årene har registrert seg som interessenter. Munch-Auksjonens kundedatabase er sannsynligvis den mest omfattende i markedet.

Vi foretar hvert år forhåndsvisning i utlandet av et utvalg av de verkene som skal selges.

Tidlig innlevering gir best resultat. Velkommen til en uforpliktende prat om Munch-Auksjonen 2019. Det planlegges forhåndsvisning i London.

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på