kss3058 smart copy

Hvordan selge kunst?

Grev Wedels Plass Auksjoner er eksperter på Edvard Munch, og norsk Klassisk og Moderne maleri av høy kvalitet. Vi søker stadig etter gode arbeider, og har listet opp etterspurte kunstnere som en veiledning for potensielle selgere.

Selge kunst? Eller ønsker du en kostnadsfri verdivurdering?

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
e-post: [email protected]

Hva har Grev Wedels Plass Auksjoner kjøpere til?

GWPA er et nisjeauksjonshus som er spesialister på våre mest kjente eldre og moderne kunstnere og har normalt en nedre grense på kr. 15.000 på det vi tar inn til auksjon. Hvis man har behov for å selge kunst og antikviteter i forskjellige prisklasser kan det lønne seg og la GWPA vurdere hvordan man kan oppnå de beste prisene. Det kan innebære at GWPA påtar seg å selge noe, og annet blir henvist andre steder. Det viktige er at GWPA kan ta hånd om det hele, fra kostbare enkeltverk til hele bo hvis det inngår verdifull kunst i disse.

Fordeler ved å selge hos Grev Wedels Plass Auksjoner

Spesialister

Munch-Auksjonen, Fokus 1900, Sommerauksjonen, og Juleauksjonen er viktige begivenheter i det norske kunstmarkedet. Spesialauksjonen Fokus 1900 avholdes i mai og november og inneholder inntil 100 utvalgte verker fra hele 1900-tallet. Munch-Auksjonen finner sted hvert år i desember, mens Juleauksjonen og Sommerauksjonen inneholder det beste av våre 1800- og 1900-tallsmestre, utvalgt grafikk, foruten norsk 1700-talls sølv og glass, og sjeldne antikviteter.

Lave omkostninger for selger

Det som interesserer selger er hva man sitter igjen med etter at maleriet er solgt. Vi mener at selgers omkostninger skal være rimelige, og skal stå i forhold til vår salgsinnsats og til resultatet. Vårt prinsipp er «No cure no pay».

Andre tjenester

Verdivurdering

Kostnadsfritt anslag av markedsverdi med tanke på mulig salg. Verdivurderingen foretas enten ved at maleriet/gjenstanden fremvises i våre lokaler, man kan sende eller ta med et fotografi eller vi kan foreta et hjembesøk.

Taksering

Verdianslag foretatt på oppdrag med henblikk på forsikring, skifte eller salg. Det utarbeides takstdokumenter. Prisen avtales utfra takstens omfang. Taksering foretas over hele landet etter avtale.

Kataloger

Markedets mest gjennomarbeidede kataloger, med tekster til utvalgte objekter, og med fargefoto av hvert objekt.

Rens, restaurering og innramming

Vi legger mye arbeid i presentasjon av objekter som skal selges på auksjon hos oss. Dette øker sjansene for et godt salg. Dersom rens, restaurering eller innramming er påkrevet, kan vi ordne dette for Dem.