14529 22
Gustav Vigeland, Sinnataggen. Solgt for kr. 3.600.000 på Høstens Utvalgte

I 2022 skal vi med jubileumsauksjoner og arrangementer markere at GWPA er 30 år.

18   munch, edvard   selvportrett 1895 (1)
Munch-Auksjonen 2022 avholdes lørdag 10. desember

I 2022 kan GWPA se tilbake på 30 år innrettet mot det beste av eldre og moderne norsk kunst. Det har vært 30 år med auksjonsrekorder hvert eneste år, og de fleste årene har vi oppnådd de høyeste prisene i markedet. Så også i 2021.

GWPA har alltid hatt som ambisjon å være best på å håndtere den høyeste kvaliteten. Derfor er vi et nisje-auksjonshus, derfor kan vi kalle oss spesialister, og derfor har vi Edvard Munch og den årlige Munch-Auksjonen som ett av våre kjernemerker.

Ved hvert årsskifte gleder vi oss til å ta fatt på en ny sesong og et nytt år. Vi ser frem til å kunne arbeide med hele samlinger eller enkeltverker. Det er ofte knyttet følelser og familiehistorier til salg av verdifull kunst. Derfor er personlig service og oppfølging fra første kontakt til oppgjøret står på konto noe av det viktigste hos oss. Det er en stor tilfredsstillelse å vite at vi har gjort vårt beste og oppnådd et godt resultat for våre selgere.

Omfattende og skreddersydd markedsføring mot aktuelle kjøpere er det sentrale i oppdraget vi påtar oss for våre selgere. Da hjelper det å ha en liten effektiv stab med lang erfaring. Derfor tilbyr GWPA alltid gunstige salgsbetingelser og selvsagt “no cure -no pay”. Vi er takknemlige for at så mange selgere gjennom 30 år har foretrukket GWPAs tjenestetilbud.

Kompetanse, genuin interesse, personlig engasjement, og en vedvarende ambisjon om å bli enda bedre ligger i bunnen for 30 vellykkede år.

Et jubileum stimulerer litt ekstra, både våre selgere, våre kjøpere, og oss. Vurderer du salg av verdifull kunst, ta gjerne kontakt med oss nå (Hans Richard Elgheim, 920 42 306, hansrichard.elgheim@gwpa.no) for å høre hvilke planer vi har, og hva vi kan tilby spesielt deg i jubileumsåret. Innleveringen til “Vårens Utvalgte” er i gang. Innleveringsfristen for å være med i vår Preview er 15. mars.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på