Kjøpe kunst hos Grev Wedels Plass Auksjoner

Kjøpe kunst hos Grev Wedels Plass Auksjoner

Våre auksjoner markerer seg hver sesong som viktige begivenheter i kunstmarkedet.

De fleste som kjenner oss forbinder oss med Edvard Munch og norsk kunst av høyeste kvalitet. Vi har en tydelig profil som er en fordel både for våre kjøpere og selgere. Det som er mindre kjent for enkelte er at vi også formidler utvalgte, kostbare verk utenom auksjon, driver utstrakt rådgivning for private og offentlige samlinger og at vi også har samlere på norsk 1700-talls sølv og glass.

Vi bestreber oss på å tilby våre kjøpere det de etterspør, gode kunstverk i de høyere prissegmentene. Med vår grundige markedskunnskap setter vi riktige vurderinger, og kan vise til høye salgstall.

Våre auksjoner

Munch-Auksjonen

Årlig internasjonal spesialauksjon utelukkende viet arbeider signert Edvard Munch. 30-40 arbeider pr. auksjon fordelt på oljemalerier, pasteller, tegninger og grafikk. Dette er den eneste auksjonen i sitt slag i det internasjonale kunstmarkedet.

Fokus 1900

Spesialauksjon over de mest kjente norske kunstnerne gjennom hele 1900-tallet. Avholdes vår og høst.

Grev Wedels Moderne og Klassiske

Kvalitetsauksjon som dekker norsk kunsthistorie fra 1800 frem til i dag. Utvalgt kunstindustri som 1700-talls mestersølv og glass fra Nøstetangen/ Hurdal får også plass på disse auksjonene.

Se våre kommende auksjoner.