Classic 14 1

Se tilslagslisten her. For avtale om henting, ring 22 86 21 86.

Fra Jahn Teigens samlinger

Det ble en overveldende respons på Jahn Teigen-auksjonen. 299 av de 302 objektene ble solgt, og med en rekke fenomenale resultater.

Høyeste tilslag fikk kat.nr. 142 El-gitar, Gretsch, som ble solgt for kr. 402.500, etter en utropspris på kr. 30.000. En rekke objekter gikk for mer enn det tidobbelte av utropsprisen. Se tilslagslisten her.

"Det er utrolig hyggelig å kunne konstatere at “Fra Jahn Teigens samlinger” ble en slik suksess, på dagen ett år etter Jahn Teigen gikk bort. For en interesse det har vært!"
- Hans Richard Elgheim, Grev Wedels Plass Auksjoner.

Betaling og henting av objekter etter auksjonen

Faktura etter auksjonen ble sendt på e-post 26. februar. Det er 8 dager betalingsfrist, dvs. 6. mars er siste frist for betaling.

Som følge av den økte koronasmitten i Oslo, holder vi dessverre stengt tirsdag 2. mars til og med onsdag 31. mars. Henting av objekter etter Teigen-auksjonen kan avtales ved å ringe 22 86 21 86. For å hente må det være avtalt tid og faktura må være betalt. Utlevering skjer utenfor vår dør på Grev Wedels Plass 2 hverdager mellom 10.00-17.00.

Vi foretrekker at objektene hentes hos oss, eventuelt kan de sendes mot et porto- og håndteringsgebyr etter avtale.
Dette gjelder også for dem som har donert til Teigen-prisen og som skal hente overraskelsen fra Teigen Tombola. Overraskelsen fra Teigen Tombola må hentes (eller forsendelse må avtales) innen onsdag 31. mars.

Se video fra visningen

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på