Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.
Classic 14 1

Se tilslagslisten her. Henting av betalte objekter fra 1. mars til 12. mars.

Fra Jahn Teigens samlinger

Det ble en overveldende respons på Jahn Teigen-auksjonen. 299 av de 302 objektene ble solgt, og med en rekke fenomenale resultater.

Høyeste tilslag fikk kat.nr. 142 El-gitar, Gretsch, som ble solgt for kr. 402.500, etter en utropspris på kr. 30.000. En rekke objekter gikk mer en det tidobbelte av utropsprisen. Se tilslagslisten her.

"Det er utrolig hyggelig å kunne konstatere at “Fra Jahn Teigens samlinger” ble en slik suksess, på dagen ett år etter Jahn Teigen gikk bort. For en interesse det har vært!"
- Hans Richard Elgheim, Grev Wedels Plass Auksjoner.

Betaling og henting av objekter etter auksjonen

Ved tilslag blir faktura sendt på e-post dagen etter auksjonsslutt, dvs. i løpet av torsdag 25. februar.
Det er 8 dager betalingsfrist, dvs. 5. mars er siste frist for betaling.

Etter betaling kan objektene hentes hos oss i Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, mandag-fredag mellom 10.00-17.00 fra og med 1. mars, og senest 12. mars.
Vi foretrekker at objektene hentes hos oss, eventuelt kan de sendes etter avtale.
Dette gjelder også overraskelsen fra Teigen Tombola.

Se video fra visning

“Teigen Tombola”: Teigen-prisen

Img 4602
"Teigen Tombola" Vipps til 655388 for å gi ditt bidrag til Teigen-prisen. Husk å merke meldingen med din e-post.

Parallelt med selve auksjonen arrangerer vi en innsamling til Teigen-prisen. Det er en årlig pris ment for å støtte en ung spire innen musikk, kunst eller sport, for å få mulighet til å følge drømmen sin. Vi har kalt innsamlingen «Teigen Tombola». Det er et hjørne på utstillingen som bugner av alle slags personlige effekter som har tilhørt Jahn Teigen; Klær, klokker, fotos, bilder, solbriller, gullplater, mansjettknapper, russeluer, skøyteluer, hjelmer, plater, plektre, priser, sko, slips, bare for å nevne noe. Alle som bidrar med en donasjon over kr. 300 til Teigen-prisen vil som takk få en liten overraskelse fra «Teigen Tombola» (en overraskelse per person). Tingene er merket med at de stammer fra Jahn Teigen. Overraskelsene kan hentes på utstillingen etter avtale, eller sendes mot porto og gebyr etter auksjonsavslutningen 24. februar.
  • Ved donasjon over kr. 300 får du en liten overraskelse fra «Teigen Tombola».
  • (Ved donasjon over kr. 1.000 får du en litt større overraskelse fra «Teigen Tombola»). NB: Givergleden har vært så stor at det fra og med 8. februar dessverre ikke er flere «litt større overraskelser» igjen. Men innsamlingen fortsetter og alle bidrag til Teigen-prisen mottas med stor takk. Og alle som bidrar med kr. 300 eller mer får en liten overraskelse fra Teigen Tombola.

Bidrag til Teigen-prisen vippses: 655388. Husk å merke meldingen med din e-post.
Alle bidrag går uavkortet til Teigen-prisen.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på