15646
Utsnitt: Kat.nr. 1 Jacob Prytz Tedåse 1928. Vurdering: NOK 100.000-150.000

Vi har i de senere årene med hell presentert flere samlinger som har tilhørt kjente samlere. «Fra Ole Rikard Høisæthers samlinger» føyer seg inn i denne rekken, og markerer starten på vårsesongen hos Grev Wedels Plass Auksjoner.

Kompetente, kunnskapsrike samlere legger ofte solide faglige vurderinger til grunn for sine kjøp, i tillegg til mer impulsstyrte ervervelser, som er en naturlig del av samlergleden. Den kompetente samler blir dermed en garantist for kvalitet, hvilket er en nyttig veileder for kjøperne.

Ole Rikard Høisæther, med sin sjeldne og allsidige bakgrunn i norsk kunst- og kulturliv, både som kunsthistoriker, forfatter, forlagssjef, museumstyreleder, kurator, og samler gjennom seksti år, må i høyeste grad kunne kalles en kompetent samler. Vi ser oppriktig frem til å kunne presentere fra ham en sjelden Tostrup-samling, og andre utvalgte praktstykker som han har samlet.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på