Bankplassen 1a kopi
Vi holder til på Bankplassen 1A. Kontakt oss for et møte på 22 86 21 86 eller post@gwpa.no

Planlegg salget i god tid for best mulig resultat.

Salg av verdifull kunst er ofte en stor og viktig beslutning å ta. Kanskje er flere involvert slik at det tar tid å komme til enighet. Uansett kan det av mange grunner være fornuftig å beregne god tid fra man tar første kontakt for å få en verdivurdering, og frem til salgstidspunktet. Det er i både selgers og vår interesse at beslutningen om salg er veloverveid og at forventningene er realistiske. I likhet med at selger ofte trenger tid på sin prosess før en beslutning om salg, ønsker vi som påtar oss salgsoppdraget å bruke rikelig med tid til individuelt tilpasset dokumentasjons- og markedsføringsarbeid. Vi vet at dette øker sjansen for et godt resultat.
Sjeldne, høyprofilerte og grundig forberedte auksjoner, er et kjennetegn for GWPA. Vi er villig til å bruke mye ressurser på hver eneste objekt vi påtar oss å selge.

Vurderer du salg av verdifull kunst, anbefaler vi at du tar kontakt allerede nå for uforpliktende verdivurdering og rådgivning, selvom salget ligger noe frem i tid. Kontakt Hans Richard Elgheim, 920 42 306, eller hansrichard.elgheim@gwpa.no.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på