15225 2
Edv. Munch, To mennesker. De ensomme. Selges på Munch-Auksjonen 2022.

Auksjon lørdag 10. desember 2022 kl 15:00

Siden 2000 har GWPA avholdt den årlige Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, og hvert år med rekordnoteringer. Munch-Auksjonen er den eneste spesialauksjonen i sitt slag og en viktig internasjonal markedsplass for alle Munch-samlere. Vi har solgt mer enn 700 grafiske verk og originalarbeider til en samlet verdi av over NOK 250 mill.

Munch-Auksjonen har alltid hatt som målsetting å fremby et bredt utvalg Munch-arbeider innenfor alle teknikker, epoker og prisklasser, forutsatt et verkene er i god stand.

Interessen for Edvard Munchs kunst har vært merkbart økende etter at det nye Munch-museet åpnet høsten 2021. Også hos det kjøpende publikum har etterspørselen økt. Munch-Auksjonen 2021 var den største til nå og en av våre beste (se tilslagslisten her). Både antall norske og internasjonale kjøpere har økt betraktelig i løpet av det siste året, og de gjør seg gjeldende på alle prisnivåer. Det er ventet at den store etterspørselen vil fortsette. Vurderer du salg, tyder alt på at Munch-Auksjonen 2022 vil være en god anledning.

For rådgivning og verdivurdering, kontakt Hans Richard Elgheim, på 920 42 306, eller send fotos til hansrichard.elgheim@gwpa.no. Siste innleveringsdag 24. november.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på