15453
Gudrun Kongelf "Komposisjon 1954". Selges på Jubileumsauksjonen GWPA30.

Les om et av Kitty Kiellands hovedverk “Torvmyr 1880” bla.a.

Preview
Forsiden på denne sesongens Preview, illustrert med Gudrun Kongelf "Komposisjon 1954".

Bla i PREVIEW -Jubileumsauksjonen GWPA30

Bla i REVIEW -Høydepunkter GWPA30

Det er først og fremst nåværende og kommende salgsoppdrag som opptar oss og som vi bruker tid på, men en sjelden gang kan man tillate seg en liten pust i bakken og se seg tilbake. Fra starten i 1992 har vår ambisjon vært å formidle det beste fra den mer enn tohundre år lange norske kunsthistorien. Tretti års virksomhet er kanskje ikke all verden, men sannelig har høydepunktene vært mange.

Review
Forsiden på denne sesongens Preview, illustrert med A. Tidemand & HF. Gude "Brudeferden i Hardanger 1853".

Forenklet sagt er vår oppgave å flytte sjeldne kunstverk fra en eier til en annen, som oftest via en offentlig auksjon, på en mest mulig profesjonell og dannet måte. Her kan listen ikke legges høyt nok. Faglig integritet, respekt for historien og tradisjonen, og det å stadig tenke nytt når det gjelder presentasjon og markedsføring har vært viktige rettesnorer gjennom alle de tretti årene. Mye er i endring: smaken, innredningsmoter, teknologien, og hvordan vi lever. Alt dette må vi som mellomledd forholde oss til og tilpasse oss, men de sjeldne kunstverkene av den høyeste kvaliteten er de samme -og de vil nok tåle historiens dom. At vi blir gitt ansvaret for salg av så mange viktige kunstverk møter vi med ydmykhet, takknemlighet, og en liten porsjon stolthet, og vi tar det som en bekreftelse på at det arbeidet vi nedlegger for hver enkelt kunde blir lagt merke til.

Det har vært stor interesse for å levere inn til Jubileumsauksjonen GWPA30, og det er en glede for oss også denne sesongen å presentere et utvalg av det som skal selges her i vår PREVIEW. Innlevering fortsetter til 11. november. Vi har også gleden av å invitere deg til en REVIEW, en gjennomgang av utvalgte høydepunkter hos GWPA, år for år fra 1992.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på