Bankplassen 1a kopi

Innlevering før 15. mars gir mulighet for å komme med i vårens Preview.

Vårens Utvalgte er sesongens hovedauksjon og omfatter verk fra våre mest kjente 1800- og 1900-talls mestre og etablerte samtidskunstnere. Utvalgt kunstindustri som 1700-talls mestersølv og glass fra Nøstetangen/ Hurdal får også plass på denne auksjonen. Felles for utvalget er at det er høy kvalitet og det er derfor generelt en nedre vurderingsgrense på kr. 50 000. Auksjonen inneholder normalt 50-80 nøye utvalgte arbeider og det settes alltid auksjonsrekorder på disse auksjonene.

GWPA legger stor vekt på katalogarbeidet, og utarbeider profesjonelle, digitale kataloger med fyldige kunsthistoriske tekster om betydelige verker. I tillegg distribueres trykksaker med relevante kunstfaglige artikler til vårt kjøpende publikum.
Vår Preview er et magasin som inneholder inspirerende kunstfaglige artikler, eksempler på hva som kommer på auksjonene senere i sesongen, og interessant markedsinformajson. Innlevering før 15. mars gir mulighet for å komme med i vårens Preview.

Dersom du vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på