15569
Aage Storstein Skuespillerinnen 1933 (utsnitt). Olje på plate, 37,5x43. Selges på Vårens Utvalgte 8. juni 2023.

Ta kontakt for verdivurdering på post@gwpa.no / 22 86 21 86

Vi forbereder sesongens hovedauksjon, Vårens Utvalgte med fokus på verker av høy kvalitet av kunstnere som for tiden etterspørres. Både moderne og eldre kunst blir vurdert for auksjonen som vanligvis har en nedre vurderingsgrense på kr.50.000. Auksjonen retter seg mot et særlig kjøpesterkt publikum som med forventning ser frem til GWPAs halvårlige salg.

Dersom du vurderer salg av verdifull kunst denne sesongen eller neste, foreslår vi følgende fremgangsmåte:

  1. Send oss en mail med fotos og enkel beskrivelse av det eller de kunstverkene du ønsker å drøfte med oss.
  2. Avtal et uforpliktende møte enten hos oss på Bankplassen 1a, eller et hjembesøk,
    der vi kan gi råd, og der vi i fellesskap kommer frem til et passende salgsopplegg ut fra dine ønsker og behov, og hva vi mener skal til for å oppnå best mulig resultat.
  3. Å selge verdifull kunst er ofte en stor beslutning som det er knyttet følelser til. Derfor er det viktig at det er du som bestemmer når tiden er inne. Vi anbefaler at vi får mulighet til å gjøre grundig dokumentasjons- og markedsføringsarbeid i.h.t. det vi har blitt enige om. Derfor er innlevering i og tid før auksjonen en fordel.
  4. For GWPA er personlig oppfølging av hver enkelt kunde viktig, fra første kontakt til oppgjøret står på konto. Vi tar hånd om transport, evnt. rens eller restaurering av kunstverket. Du kan, hvis du ønsker, komme på våre kundearrangementer før auksjonen, og du kan være fysisk tilstede på auksjonen. Er det mer praktisk, og lettere å håndtere spenningen hjemme, kan du følge auksjonen live via våre hjemmesider.

Vi tar imot til Vårens Utvalgte til medio mai, men auksjonen kan bli fulltegnet, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende verdivurdering så snart som mulig.

T: 22 86 21 86
post@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på