Gamle Logen anno 2019.
Gamle Logen anno 2019.

«Dette må da være en av Oslos flotteste bygninger», sa en av våre kunder forleden. Det var en kunde som har gått ut og inn hos oss i nærmere 30 år, men det var først nå han kom med denne bemerkningen.

Gamle Logen har de siste ni månedene gjennomgått en omfattende renovering utvendig og fremstår nå som mer storslagen og iøynefallende enn noen gang. Et signalbygg i Kvadraturen, som det populært heter. Gamle Logen har fått tilbake sine opprinnelige farger utvendig slik de var da bygningen stod ferdig i 1839. Bygningens stil og arkitektur peker utover Norge. Det passer vår tid, og det passer oss.

Det er derfor med glede og stolthet vi ønsker velkommen til auksjon i Gamle Logen tirsdag 28. mai. Det er et eget historisk sus over Gamle Logen og Grev Wedels Plass. Det er det også over Strangersalen, hvor auksjonene finner sted. Hvorfor ikke sette av litt ekstra tid tirsdag 28. mai? Ta en spasertur i parken, en liten hvil på en benk ved fontenen, og se nærmere på «nye» Gamle Logen.

Vi minner om at auksjonen «Fokus 1900» begynner kl. 18:00 og er ferdig ca. kl. 19:00. Auksjonen «Klassisk» begynner kl.19:30.
Visningen til «Klassisk» er 21.-28. mai. Hvis du ikke har rukket visningen til «Fokus 1900» og ønsker å se enkelte verk, kan det avtales ved å kontakte oss dagen før du vil å komme.
Det er dessverre begrensede parkeringsmuligheter på Grev Wedels Plass, men det finnes en taxi-holdeplass mindre enn 100 m fra Gamle Logen, ved Engebret Café.

Gamle Logen anno 2018.
Gamle Logen anno 2018.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på