Gamle Logen anno 2019.
Gamle Logen anno 2019.

«Dette må da være en av Oslos flotteste bygninger», sa en av våre kunder forleden. Det var en kunde som har gått ut og inn hos oss i nærmere 30 år, men det var først nå han kom med denne bemerkningen.

Gamle Logen har gjennomgått en omfattende renovering utvendig og fremstår nå som mer storslagen og iøynefallende enn noen gang. Et signalbygg i Kvadraturen, som det populært heter. Gamle Logen har fått tilbake sine opprinnelige farger utvendig slik de var da bygningen stod ferdig i 1839. Bygningens stil og arkitektur peker utover Norge. Det passer vår tid, og det passer oss.

Det er et eget historisk sus over Gamle Logen og Grev Wedels Plass. Det er det også over Strangersalen, hvor høstens auksjoner “Fokus 1900” og “Klassisk” finner sted den 27. november. Innlevering til auksjonene pågår nå.

Dessuten er det nesten ikke en bil å se på Grev Wedels Plass. Det gjør stedet vakrere. Og da er det godt å ha gratis parkering å tilby våre kunder.

Gamle Logen anno 2018.
Gamle Logen anno 2018.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på