Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.
15065
Gunnar S. Gundersen, Sort sol. Selges på Kunst på papir 1.-13. juni. Vurdering: NOK 120.000-150.000.

Se hvilke kunstnere som etterspørres.

Kunst på papir

Kunst på papir er en spesialauksjon som avholdes to ganger i året og som har blitt en svært populær markedsplass. Auksjonen omfatter grafikk, pastell, akvarell og foto. Vi har en nedre grense på kr. 5.000 på det vi tar inn. Denne sesongens “Kunst på papir” avholdes som en nettauksjon 1.-13. juni.

Ta kontakt for en verdivurdering

Hvis du vurderer salg av kunst denne sesongen, anbefaler vi at du tar kontakt så snart som mulig på tlf. 920 42 306, eller send fotos til hansrichard.elgheim@gwpa.no

Navn som etterspørres er blant andre; Rolf Nesch, Edvard Munch, Anna-Eva Bergman, Per Kleiva (Amerikanske sommarfuglar), Gunnar S.Gundersen (Sort Sol) og Harald Sohlberg. Vi har alltid kjøpere til grafikk av Karel Appel, Nikolai Astrup, Georges Braque, Kaare Espolin Johnson, Kai Fjell, Asger Jorn, Henri Matisse, John Savio, Inger Sitter, Henri de Tolouse-Lautrec, Jakob Weidemann og Frantz Widerberg.

Visning

Nettauksjonen vil pågå 1.-13. juni. Visning i våre lokaler 9.-13. juni.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på