Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Kunst på papir

Nettauksjon 1. juni – 13. juni

Til kunst på papir søker vi grafikk, tegning, pastell, akvarell og fotokunst av våre mest kjente kunstnere. Vi har en nedre grense på kr. 5.000 på det vi tar inn.

Følgende kunstnere er etterspurt av våre kunder:
Gunnar S. Gundersen (Sort sol), Dag Alveng, Karel Appel, Nikolai Astrup, Georges Braque, Kaare Espolin Johnson, Kai Fjell, Asger Jorn, Per Kleiva (Amerikanske sommarfuglar), Fernand Legér, Per Maning, Mikkel McAlinden, Henri Matisse, Edvard Munch, Rolf Nesch, Pablo Picasso, John Savio, Inger Sitter, Harald Sohlberg (Vinternatt i Rondane), Vibeke Tandberg, Henri de Tolouse-Lautrec, Jakob Weidemann og Odd Tandberg.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som i mange tilfeller har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her