Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.
Edvard munch, madonna
Edvard Munch, Madonna. Selges på Munch-Auksjonen 2021. Vurdering: NOK 3.000.000 - 5.000.000.

Den 22. Munch-Auksjonen er den største til nå. Se katalog.

Munch-Auksjonen 2000-2021

I over tyve år har GWPA avholdt den årlige Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, og hvert år med rekordnoteringer. Vi har solgt mer enn 600 grafiske verk og originalarbeider til en samlet verdi av mer enn kr. 250 mill. Munch-Auksjonen er den eneste spesialauksjonen i sitt slag og tiltrekker kjøpere fra hele verden.

Munch Auksjonen 2021 – den største

Munch-Auksjonen har alltid hatt som målsetting å fremby et bredt utvalg Munch-arbeider innenfor alle teknikker, epoker og prisklasser, forutsatt et verkene er i god stand. Munch-Auksjonen skal appellere til førstegangskjøpere, så vel som til kresne, erfarne samlere. Munch-Auksjonen 2021 består av i alt 50 katalognumre og er den største til nå.

Visning

Verkene vises 4.-10. desember i våre lokaler. Dersom man ønsker å se trykk ute av rammen, må dette avtales senest dagen i forveien.

Auksjonsdagen 11. desember

Vi avholder en konsertforestilling for inviterte gjester i Festsalen på MUNCH kl. 13.00-14.00.
Auksjonen starter kl. 15.00 i Agora (Storsalen) på Clarion Hotel Oslo, som ligger 100 meter fra MUNCH.

Kun forhåndsregistrerte

NB: For å kunne være tilstede på Munch-Auksjonen på man være registrert på forhånd, og senest fredag 10. desember kl. 18.00. Dersom man ikke står oppført på gjestelisten, vil man dessverre ikke kunne slippe inn på auksjonen.

Auksjonen streames og kan følges på vår hjemmeside eller Facebook-side.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på