Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.
E. munch, selvportrett
Edvard Munch, Selvportrett 1895. Woll 37. Solgt på Munch-Auksjonen 2018 for NOK 980.000. International auksjonsrekord for motivet.

20 år med internasjonale prisrekorder. Siste innleveringsdag 15. november.

Edvard munch, madonna
Edvard Munch, Madonna. Selges på Munch-Auksjonen 2021.

Munch-Auksjonen 2000-2021

I over tyve år har GWPA avholdt den årlige Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, og hvert år med rekordnoteringer. Vi har solgt mer enn 600 grafiske verk og originalarbeider til en samlet verdi av mer enn kr. 250 mill.

Vi søker originalarbeider og grafikk i alle prisklasser

Munch-Auksjonen har alltid hatt som målsetting å fremby et bredt utvalg Munch-arbeider innenfor alle teknikker, epoker og prisklasser, forutsatt et verkene er i god stand. Dette gjelder også for Munch-Auksjonen 2021. Det er ventet at interessen for, og tilstrømningen til, det nye museet blir stor. Munch-Auksjonen 2021 kan dermed være en god anledning dersom man vurderer salg. Det blir forhåndsvisning av utvalgte verker utenbys og i utlandet.

Munch-Auksjonen 2021 finner sted i Festsalen på MUNCH, lørdag 11. desember kl. 15.00. Det vil være et lukket arrangement, kun for inviterte gjester. Munch-Auksjonen og Grev Wedels Plass Auksjoner har ingen tilknytning til MUNCH utover et ordinært leieforhold lørdag 11. desember.

Vi anbefaler å ta kontakt så snart som mulig for verdivurdering og rådgivning.
Hans Richard Elgheim, 920 42306, hansrichard.elgheim@gwpa.no.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på