Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Munch-Auksjonen 2021

Auksjon lørdag 11. desember 2021 kl 15:00

MUNCH (Det nye Munchmuseet)

Visning i våre lokaler, forhåndsvisning utenbys og utenlands

Innlevering pågår

Munch-Auksjonen 2000-2021

I over tyve år har GWPA avholdt den årlige Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, og hvert år med rekordnoteringer. Vi har solgt mer enn 600 grafiske verk og originalarbeider til en samlet verdi av mer enn kr. 250 mill.

Vi søker originalarbeider og grafikk i alle prisklasser

Munch-Auksjonen har alltid hatt som målsetting å fremby et bredt utvalg Munch-arbeider innenfor alle teknikker, epoker og prisklasser, forutsatt et verkene er i god stand. Dette gjelder også for Munch-Auksjonen 2021. Det er ventet at interessen for, og tilstrømningen til, det nye museet blir stor. Munch-Auksjonen 2021 kan dermed være en god anledning dersom man vurderer salg. Det blir forhåndsvisning av utvalgte verker utenbys og i utlandet. Innlevering til auksjonen pågår.

Munch-Auksjonen 2021 finner sted i Festsalen på MUNCH, lørdag 11. desember kl. 15.00. Det vil være et lukket arrangement, kun for inviterte gjester. Munch-Auksjonen og Grev Wedels Plass Auksjoner har ingen tilknytning til MUNCH utover et ordinært leieforhold lørdag 11. desember.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som i mange tilfeller har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Utvalgte bilder som kommer for salg

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her