Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Munch-Auksjonen 2021

Auksjon lørdag 11. desember 2021 kl 15:00

«The Annual Norwegian Edvard Munch Sale», ble etablert i 2000 som den eneste spesialauksjonen i sitt slag, og har for lengst blitt en viktig internasjonal markedsplass for omsetning av grafiske verk og originalarbeider av Edvard Munch. Det har gjennom årene blitt satt en rekke internasjonale auksjonsrekorder. Fra starten i 2000 har Munch-Auksjonen solgt mer enn 550 grafiske verk og originalarbeider til en samlet verdi av mer enn NOK 250 mill.. Alle som samler på Munch følger med på Munch-Auksjonen i Oslo. Auksjonen avholdes hvert år i november/desember.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som i mange tilfeller har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her