Corneliasvedman 07 2

Vi utvider tjenestetilbudet til våre kunder.

GWPA inngår samarbeid med Cornelia Svedman Art Advisory, som vil tilby våre kunder uavhengig rådgivning i forbindelse med salg og kjøp av internasjonal kunst av høy kvalitet.

Cornelia har jobbet i det internasjonale kunstmarkedet i over 17 år, inkludert hos Christie’s i London der hun var spesialist og direktør. Hun har derfor unik ekspertise og erfaring innen kommersielle kunsttransaksjoner som nå vil komme våre kunder til gode. Cornelia er utdannet kunsthistoriker fra Courtauld Institute of Art, snart ferdig med en Executive MBA fra NHH, og snakker fem språk.

I forbindelse med kunstsalg vil Cornelia bistå våre kunder med skreddersydde markedsanalyser og innhenting av salgstilbud fra alle de store auksjonshusene, inkludert Christie’s, Sotheby’s og Phillips. Cornelia vil lede kommersielle forhandlinger med auksjonshusene og følge opp salgsprosessen fra start til slutt.

I forbindelse med kunstkjøp vil Cornelia tilby våre kunder sin fagkunnskap og eksklusive tilgang til den beste og mest ettertraktede kunsten fra første- og annenhåndsmarkedet.

Cornelia bistår også som rådgiver i forbindelse med kunstfinansiering.

Kontakt Cornelia for en kostnadsfri og uforpliktende vurdering av internasjonal kunst, om du er interessert i å snakke om ditt neste kunstinnkjøp eller muligheter for kunstfinansiering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på