15067
Utsnitt: Else Hagen, Rollene utdelt. 1949-1951. Olje på lerret. 160x198 cm. Selges på Vårens Utvalgte 2022.

Se eksempler på- og les artikler om det som selges på auksjonen 2. juni.

Bla i Preview – Vårens Utvalgte 2022

Forside preview vårens utvalgte 2022
Forsiden på denne sesongens Preview, illustrert med Else Hagens Rollene utdelt.

Ethvert salgsoppdrag er en tillitserklæring, og noe vi påtar oss med glede. Målet er alltid å oppnå et best mulig resultat for våre selgere gjennom skreddersydd og profesjonell markedsføring. Hver sesong dukker det opp overraskelser som påkaller ekstra oppmerksomhet. Det kan være ukjente eller betydningsfulle verker som tilfører auksjonen det lille ekstra. Et eksempel på det slikt verk er Else Hagens Rollene utdelt fra 1949-51, som er et sentralt arbeid i kunstnerens produksjon. Det ble kjøpt av nåværende eiers familie direkte fra kunstneren rett etter Høstutstillingen i 1951, og har senere ikke vært utstilt.

Else Hagen høstet tidlig anerkjennelse som del av den første etterkrigsgenerasjonen i norsk kunst, og har i de senere år opplevd fornyet interesse. Det har blitt satt flere auksjonsrekorder og de tre høyeste prisene for Else Hagens kunst har kommet hos GWPA i løpet av de siste to årene.

Vårens Utvalgte begynner å ta form og virker lovende. Vi byr på noen eksempler i vår Preview. Siste innleveringsdag er 13. mai. Den store etterspølersen innenfor alle epoker som vi opplevde i fjor, ventes å fortsette. Vurderer du salg av eldre eller morderne kunst av høy kvalitet, kontakt Hans Richard Elgheim (mob.: 920 42 306 eller e-post: hansrichard.elgheim@gwpa.no) for en uforpliktende samtale om verdivurdering og et passende salgsopplegg.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på