23.1
Gunnar S. Gundersen, Sort sol. Solgt for kr. 152.000 på auksjonen Kunst på papir m.m. 1.-10. juni. Auksjonsrekord for motivet.

Se tilslagsliste her

Rekord for Gunnar S. Gundersen

Det ble solgt hele 25 grafiske arbeider av Gunnar S. Gundersen på vårsesongens spesialauksjon «Kunst på papir, m.m.» som ble avsluttet 10. juni.
Ikonet «Sort sol» oppnådde en suveren rekordpris på kr.152.000. Det var et perfekt eksemplar gitt i gave fra Gunnar. Gundersen til kunstnerkollegaen og vennen Per Remfeldt. Trykket har ikke vært på markedet før. Mange av de andre trykkene av Gunnar S. Gundersen var det også sterk konkurranse om. De uvanlig mange budgiverne var en blanding av nybegynnere og erfarne samlere.
Auksjonen viste forøvrig at interessen for grafikk av bl.a. Anna-Eva Bergman, Inger Sitter og Per Kleiva er stor, og at prisene er fortsatt stigende.

Se resultatlisten fra “Kunst på papir, m.m.” 1.-10. juni her

Betaling og henting

Alle objekter etter auksjonen må være betalt og hentet innen fredag 2. juli. Våre åpningstider er man-fre 10.00-17.00. Fra og med lørdag 3. juli holder vi sommerlukket.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på