15801 2
Utsnitt: Edvard Munch, Brosjen. Eva Mudocci (1903) Woll 224. Vurdering: NOK 800.000-1.000.000. Selges på Munch-Auksjonen 2023

Munch-Auksjonen 2023 henvender seg som vanlig både til nybegynnere og til de mest kresne samlerne. Se katalog

Siden 2000 har GWPA avholdt den årlige Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, og hvert år oppnådd rekordpriser. Munch-Auksjonen er den eneste spesialauksjonen i sitt slag og en viktig internasjonal markedsplass for alle Munch-samlere. GWPA har gjennom snart 25 år solgt mer enn 700 grafiske verk og originalarbeider til en samlet verdi av over NOK 250 mill.

Munch-Auksjonen har alltid hatt som målsetting å fremby et bredt utvalg Munch-arbeider innenfor alle teknikker, epoker og prisklasser, forutsatt et verkene er i god stand. “Alle kan eie en Munch” har vært et slagord rettet mot nye kjøpere. Likeledes har auksjonsrekordene kommet på de sjeldne verkene som henvender seg til de mest kresne samlerne.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på