Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Munch-Auksjonen 2023

Auksjon lørdag 9. desember 2023 kl 15:00

Siden 2000 har GWPA avholdt den årlige Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, og hvert år med rekordnoteringer. Munch-Auksjonen er den eneste spesialauksjonen i sitt slag og en viktig internasjonal markedsplass for alle Munch-samlere. Vi har solgt mer enn 700 grafiske verk og originalarbeider til en samlet verdi av over NOK 250 mill.

Munch-Auksjonen har alltid hatt som målsetting å fremby et bredt utvalg Munch-arbeider innenfor alle teknikker, epoker og prisklasser, forutsatt et verkene er i god stand. "Alle kan eie en Munch" har vært vårt slagord rettet mot nye kjøpere. Likeledes har auksjonsrekordene kommet på de sjeldne verkene som henvender seg til de mest kresne samlerne.

Munch-Auksjonen 2023 vil få både større nasjonal og internasjonal oppmerksomhet enn vanlig, med forhåndsvisning utenbys, samt i London og Stockholm. Vi anbefaler Munch-Auksjonen 2023. Da når du flest kjøpere og får de laveste omkostningene.

For rådgivning og verdivurdering, kontakt Hans Richard Elgheim, på 920 42 306, eller send fotos til hansrichard.elgheim@gwpa.no. Siste innleveringsdag 24. november.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som i mange tilfeller har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på