15569
Aage Storstein Skuespillerinnen 1933 (utsnitt). Olje på plate, 37,5x43. Selges på Vårens Utvalgte 8. juni 2023.

Ta kontakt for verdivurdering på post@gwpa.no / 22 86 21 86

2022 ble et vellykket år, og det ble satt en rekke auksjonsrekorder. Vi forbereder allerede vårens hovedauksjon «Vårens Utvalgte» med fokus på kunstnere som for tiden etterspørres. Erfaringsmessig er tidlig innlevering en fordel. Det gir oss mulighet til å skreddersy det dokumentasjons- og markedsføringsarbeidet vi mener verket fortjener. Blant annet er det nyttig å komme med i sesongens «Preview», et trykket og digitalt magasin som vi stadig legger mer ressurser i. Dette har vist seg å være verdifull markedsføring for våre selgere. På «Vårens Utvalgte» setter vi sammen utvalgte verker av etterspurte kunstnere fra tidlig 1800-tallet og frem til i dag. Verkene som frembys har en nedre vurderingsgrense på kr. 50.000, de fleste høyere. Det tilsier et høyt kvalitetsnivå, og det betyr at verkene som innleveres kommer i den rette sammenheng. Det utarbeides et omfattende markedsføringsopplegg både for enkeltverk og for hele auksjonen. «Vårens Utvalgte» kan være den beste anledningen for salg av kunst av høy kvalitet våren 2023.

Vurderer du salg av verdifull kunst denne sesongen, ta gjerne kontakt med oss så snart som mulig for rådgivning og for uforpliktende verdivurdering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på