Gunnar S. Gundersen, Champagnedag. Solgt for kr. 21.100,-.
Gunnar S. Gundersen, Champagnedag. Solgt for kr. 21.100,-.

Grev Wedels Plass Auksjoner får stadig forespørsler om å selge større eller mindre kunstsamlinger. Ved å ha et nettauksjonstilbud kan vi bedre håndtere slike henvendelser til beste for våre kunder

Responsen fra våre kunder har vært positiv og resultatene fra vår første nettauksjon er en stor inspirasjon til å utvikle konseptet videre.

Det ble en vellykket «premiere» på GWPA Nettauksjon, med stor aktivitet og en rekke solide resultater. Se katalog med tilslagsliste her

Nettauksjon

Grev Wedels Plass Auksjoner får stadig forespørsler om å selge større eller mindre kunstsamlinger. Ved å ha et nettauksjonstilbud kan vi bedre håndtere slike henvendelser til beste for våre kunder.

For å komme med på våre spesialauksjoner skal kunsten som hovedregel ha en verdi på minst kr. 30.000. Med GWPAs Nettauksjon vil grafikk, eldre og moderne kunst med en verdi over kr. 5.000 kunne komme med. Dersom salgbare objekter inngår i en samling, og har verdi under kr. 5.000, vil også disse av og til kunne vurderes for GWPA Nettauksjon.

GWPA Nettauksjon avholdes etter behov, blant annet i juni og desember.

Det er spesielt “Kunst på papir” vi søker til vår neste nettauksjon, og primært flg. kunstnere:
Dag Alveng
Karel Appel
Nikolai Astrup
Georges Braque
Kaare Espolin Johnson
Kai Fjell
Gunnar S. Gundersen
Asger Jorn
Per Kleiva
Fernand Legér
Per Maning
Mikkel McAlinden
Henri Matisse
Edvard Munch
Rolf Nesch
Pablo Picasso
John Savio
Inger Sitter
Harald Sohlberg (Vinternatt i Rondane)
Vibeke Tandberg
Henri de Tolouse-Lautrec
Jakob Weidemann

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på