Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Siste innleveringsdag 26. november
Kunst på papir mm

Auksjon tirsdag 10. desember 2019 kl 18:00

Gamle Logen, Våre lokaler

Visning 30. november - 10. desember

Innlevering pågår til “Kunst på papir” som avholdes torsdag 12. desember. Vi søker spesielt grafikk og fotokunst av kunstnere som våre kunder etterspør. Vi har en nedre grense på kr. 8.000 på det vi tar inn

Kontakt Hans Richard Elgheim på mob. 920 42 306 eller hansrichard.elgheim@gwpa.no

Vi søker grafiske arbeider og fotokunst av blant andre følgende kunstnere:

Dag Alveng, Karel Appel, Nikolai Astrup, Georges Braque, Kaare Espolin Johnson, Kai Fjell, Gunnar S. Gundersen, Asger Jorn, Per Kleiva (Amerikanske sommarfuglar og Blad frå Imperialismens dagbok), Fernand Legér, Per Maning, Mikkel McAlinden, Henri Matisse, Edvard Munch, Rolf Nesch, Pablo Picasso, John Savio, Inger Sitter, Harald Sohlberg (Vinternatt i Rondane), Vibeke Tandberg, Henri de Tolouse-Lautrec, Jakob Weidemann

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende samtale, eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Utvalgte bilder som kommer for salg

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her