Skjermbilde 2024 06 27 kl. 23.45.39

Kontoret holder sommerlukket i juli. For verdivurdering, kontakt Hans Richard Elgheim på hansrichard.elgheim@gwpa.no

Etter en gledelig vår-sesong med flere rekordsalg vil vi ønske alle våre kunder en riktig god sommer! Kontorene holder stengt i juli, men vi vil fortsatt være tilgjengelige på e-post på post@gwpa.no for verdivurdering og rådgivning hele sommeren.

Denne våren gjennomførte vi våre faste halvårlige auksjoner, Vårens Utvalgte og Vårens Nettauksjon. I tillegg arrangerte vi en vellykket salgsutstilling med fotografier av Jahn Teigen, tatt av fotografen Dag Thorenfeldt. Har du synspunkter på vårsesongen hos GWPA, setter vi stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder.

Vi er på plass igjen i august, og da jobber vi mot Høstens Utvalgte, Høstens Nettauksjon og den 25. Munch-Auksjonen. Vi søker da moderne og samtidskunst av høy kvalitet. Innleveringsfristen er 15. september. Ta gjerne kontakt med Hans Richard Elgheim på hansrichard.elgheim@gwpa.no for en avtale om kostnadsfri rådgivning.
Vi ser frem til flere hyggelige kundemøter og spennende salg denne kommende høsten.

Med vennlig hilsen,
Hans Richard, Maria og Anna

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på