Nettauksjon 1. juni – 12. juni 2024

Kunst på papir

Innleveringsfrist 15. mars

Kunst på papir er en spesialauksjon som avholdes to ganger i året og som har blitt en svært populær markedsplass. Auksjonen omfatter grafikk, pastell, akvarell og foto. Vi har en nedre grense på kr. 5.000 på det vi tar inn. Denne sesongens “Kunst på papir” avholdes som en nettauksjon 1.-12. juni.

Det siste året har det vært spesielt stor etterspørsel etter Edvard Munch, Rolf Nesch, Anna-Eva Bergman, Per Kleiva (Amerikanske sommarfuglar), Gunnar S.Gundersen (Sort Sol) og Harald Sohlberg. Vi har alltid kjøpere til grafikk av Karel Appel, Nikolai Astrup, Georges Braque, Kaare Espolin Johnson, Kai Fjell, Asger Jorn, Henri Matisse, John Savio, Inger Sitter, Henri de Tolouse-Lautrec, Jakob Weidemann og Frantz Widerberg.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som ofte har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på