Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Kjøpe kunst hos Grev Wedels Plass Auksjoner

Online budgivning

By online live under auksjonen.

1) Hva er Invaluable?
Invaluable er et online live budgivningssystem. Det vil si at du kan følge auksjonen i sanntid og by på objekter etter som de selges på auksjon, på lik linje som du ville gjort når du byr i salen. I forkant av auksjonen må du registrere deg med bruker på Invaluable og registrere deg som budgiver til vår auksjon.

2) Hvordan registrerer jeg meg med bruker på Invaluable?
Gå til invaluable.com. Klikk på ”Sign up” øverst i høyre hjørnet. Følg instrukser ved å fylle inn navn, epost og passord til høyre under ”New Users”.
For å logge inn, må du fylle inn ditt registrerte e-post/brukernavn og passord.
Du er nå klar til å registrere deg som budgiver til vår auksjon.

3) Hvordan registrerer jeg meg som budgiver på auksjonen gjennom Invaluable?
Du må være registrert med bruker på Invaluable for å kunne registrere deg som budgiver -se punkt 2.
Du kan enten følge linken her for å se vår auksjonskatalog på Invaluable, eller gå til invaluable.com og søk ”Grev Wedels Plass Auksjoner” i søkefeltet øverst på siden. Klikk så på ”Register to bid” under auksjonen ”Samleren Morten Stamnes”. Følg instrukser ved å fylle inn navn, adresse, telefonnummer, og kortinformasjon.
Du er nå registrert som budgiver for auksjonen.

4) Hvordan byr jeg under auksjonen?
Auksjonen “Samleren Morten Stamnes” starter kl. 18.00 den 15. oktober 2020. Pass på at du er logget inn og registrert som budgiver i god tid før auksjonen starter -se punkt 2 og 3.
Gå til invaluable.com, søk på ”Grev Wedels Plass Auksjoner”, klikk på ”Samleren Morten Stamnes” og klikk på det røde feltet ”enter live auction” (OBS: dette vil være tilgjengelig ca. 1 time før auksjonen starter). Du vil nå få opp et tredelt bilde. Øverst til venstre vil du se livestream av auksjonen slik den foregår i sanntid. Under livestreamen ser du budgivningen og hva som er neste mulige bud. Det er ved å klikke på feltet med neste mulige bud at ditt bud blir registrert. Til høyre vil du se objektet som selges i dette øyeblikk. Nederst på skjermen kan du bla frem og tilbake i auksjonskatalogen over objektene som er solgt og som skal selges.

Tips:

  • For best brukeropplevelse bruk PC/Mac, ikke mobil/lesebrett. Slik vil du best kunne følge vår livestream.
  • Bruk nettleseren GoogleChrome.
  • Ikke nøl for lenge med å avgi ditt bud. Vi beregner ca. 1 min per objekt og objektet selges når auksjonarius klubber. Husk god lyd.

Har du flere spørsmål angående budgivning gjennom Invaluable, ta kontakt pr. e-post til maria.hoy@gwpa.no eller ring oss på 22 86 21 86.