Om Grev Wedels Plass Auksjoner

Auksjoner

Våre auksjoner markerer seg hver sesong som viktige begivenheter i kunstmarkedet.

Munch-Auksjonen

«The Annual Norwegian Edvard Munch Sale», ble etablert i 2000 som den eneste spesialauksjonen i sitt slag, og har for lengst vist seg som en viktig internasjonal markedsplass for omsetning av grafiske verk og originalarbeider av Edvard Munch. Det har gjennom årene blitt satt en rekke internasjonale auksjonsrekorder. I dag er det fullt belegg for å hevde at alle som samler på Munch følger med på Munch-Auksjonen i Oslo. Auksjonen avholdes på kunstnerens fødselsdag den 12. desember, eller så nær denne datoen som mulig.

Vårens og Høstens Utvalgte

Vårens og Høstes Utvalgte er sesongens spesialauksjon og omfatter verk fra våre mest kjente 1800- og 1900-talls mestre og etablerte samtidskunstnere. Utvalgt kunstindustri som 1700-talls mestersølv og glass fra Nøstetangen/ Hurdal får også plass på denne auksjonen. Felles for utvalget er at det er høy kvalitet og det er derfor generelt en nedre vurderingsgrense på kr. 30 000. Auksjonen inneholder normalt 70-90 arbeider og avholdes i mai og november.
Les mer om kunstnere som etterspørres.

Kunst på papir

To ganger i året presenteres grafikk, tegning, pastell og akvarell av våre mest kjente kunstnere. Vurdering fra kr. 8.000. Se aktuelle kunstnere her