Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Klassisk

Auksjon tirsdag 26. mai 2020 kl 19:45

Strangersalen, Gamle Logen

“Klassisk ” inneholder primært høydepunkter fra 1800-tallets norske kunsthistorie. Det oppnås rekordpriser på hver auksjon, og den klassiske kunsten av høy kvalitet har vist fremgang de siste årene.

Vi søker blant andre: J.C. Dahl, Peder Balke, Gustav Vigeland, Carl Sundt-Hansen, Christian Krohg, Theodor Kittelsen, Frits Thaulow, Harriet Backer, Eilif Peterssen, Christian Skredsvig.

Utvalgt kunstindustri som 1700-talls mestersølv, og glass fra Nøstetangen/Hurdal får også plass på denne auksjonen.

Tidlig innlevering øker sjansen for et godt resultat.

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende samtale eller avtale om hjembesøk mob. 920 42 306 eller e-post: post@gwpa.no

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende samtale, eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her