Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Katalog på nett 1. februar
Fra Jahn Teigens samlinger

Auksjon onsdag 24. februar 2021 kl 12:00

Visning i våre lokaler 1. - 24. februar

Grev Wedels Plass Auksjoner starter auksjonsåret 2021 på muntreste vis når vi inviterer til memorabilia-auksjonen “Fra Jahn Teigens samlinger”. Det blir en nettauksjon som starter den 1. februar og avsluttes onsdag 24. februar, på dagen ett år etter den folkekjære artisten gikk bort.

Auksjonen omfatter flere hundre gjenstander i alle prisklasser og inkluderer instrumenter, klær, møbler, gullplater, plakater, bilder, personlige eiendeler, m.m. Gjenstandene vises i våre lokaler på Grev Wedels Plass fra 1. februar.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som i mange tilfeller har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her