Innlevering pågår
Grev Wedels Moderne og Klassiske Auksjon

Auksjon torsdag 13. juni 2019 kl 18:00

Gamle Logen, våre lokaler

“Grev Wedels Moderne og Klassiske Auksjon” avholdes to ganger i året, i juni og desember, og inneholder høydepunkter fra hele norges kunsthistorie fra tidlig 1800-tallet til i dag. Det oppnås rekordpriser på hver auksjon, og ikke minst har 1800-tallskunsten og den klassiske kunsten vist fremgang de siste årene.

Vi søker blant andre: Peder Balke, Gustav Vigeland, Carl Sundt-Hansen, Christian Krohg, Theodor Kittelsen, Frits Thaulow.

Utvalgt kunstindustri som 1700-talls mestersølv, og glass fra Nøstetangen/Hurdal får også plass på denne auksjonen.

Tidlig innlevering øker sjansen for et godt resultat.

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her