Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Moderne

Auksjon tirsdag 26. mai 2020 kl 18:45

Strangersalen, Gamle Logen

«Moderne» er markedets eneste spesialauksjon over 1900-talls kunst. Det er en godt innarbeidet markedsplass for 1900-tallets mange epoker og de mest kjente kunstnernavnene fra det århundret. Det har blitt satt sensasjonelle auksjonsrekorder på samtlige Moderne-auksjoner (Fokus 1900) siden starten i 2015.

Vi søker blant andre: Harald Sohlberg, Nikolai Astrup, Gustav Vigeland, Per Krohg, Thorvald Hellesen, Charlotte Wankel, Ragnhild Kaarbø, Ragnhild Keyser, Johs. Rian, Gunnar S. Gundersen, Inger Sitter, Anna-Eva Bergman, Arnold Haukeland, Bendik Riis, Jakob Weidemann.

Verk med vurdering under kr. 10.000 henvises som oftest til andre salgskanaler.

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende samtale, eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her