Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Munch-Auksjonen høst 2020

Auksjon lørdag 12. desember 2020 kl 14:00

Årlig internasjonal spesialauksjon utelukkende viet arbeider signert Edvard Munch. 30-40 arbeider pr. auksjon fordelt på grafikk, tegninger, pasteller og oljemalerier.

Munch-Auksjonen, The Annual Norwegian Edvard Munch Sale, ble etablert i 2000 og er forlengst innarbeidet som en enestående internasjonal markedsplass for omsetning av grafikk og originalarbeider av Edvard Munch. Over 600 Munch-verker har gjennom årene funnet nye eiere over hele kloden, og det er satt utallige prisrekorder. Alle samlere på Munch-grafikk følger med på Munch-Auksjonen i Oslo.

Overfor selgerne tilbyr vi personlig rådgivning og skreddersydd markedsføring.

Det arbeides med grundig dokumentasjon av hvert eneste verk som skal selges. I tillegg markedsføres Munch-Auksjonen aktivt internasjonalt gjennom sentrale nettsteder, internasjonale magasiner og tidsskrifter samt visninger i utlandet. Enkeltverker markedsføres direkte mot samlere, som gjennom årene har registrert seg som interessenter. Munch-Auksjonens kundedatabase er sannsynligvis den mest omfattende i markedet.

Etterspørselen etter grafiske arbeider av Edvard Munch er økende. Dette forsterkes av forventningene til det nye Munchmuseet som åpner i juni neste år. Dersom man vurderer salg av grafikk, tegning, pastell, akvarell, eller oljemaleri, anbefaler vi at man tar kontakt med Hans Richard Elgheim på tlf. 920 42 306, eller sender fotos til hansrichard.elgheim@gwpa.no

Tidlig innlevering gir best resultat. Velkommen til en uforpliktende prat om Munch-Auksjonen høsten 2020.

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende samtale, eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her