Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Innlevering pågår
Vårens Utvalgte

Auksjon torsdag 2. juni 2022 kl 18:00

Innleveringsfrist 1. mars

Det er god etterspørsel innenfor alle epoker. Enkelte kunstnere har pekt seg ut som særlig etterspurte og våre kunder har bedt oss søke spesielt etter gode verker av;

Nikolai Astrup, Peder Balke, Anna-Eva Bergman, Thomas Fearnley, Gunnar S.Gundersen, Thorvald Hellesen, Irma Salo Jæger, Ludvig Karsten, Theodor Kittelsen, Per Kleiva, Per Krohg (fra før 1925), Ragnhild Keyser (kubistiske motiver), Ragnhild Kaarbø (kubistiske motiver), Edvard Munch, Pablo Picasso, Johs. Rian, Inger Sitter, Harald Sohlberg, Aage Storstein (kubistiske motiver fra 1930- og 40-årene), Charlotte Wankel og Jakob Weidemann.

Dersom man vurderer salg av verdifull kunst denne sesongen, anbefaler vi å ta kontakt så snart som mulig. Vi er tilgjengelige for rådgivning om hva GWPA kan tilby for å oppnå best mulig resultat. Vi forbereder grundig presentasjon og omfattende markedsføring av utvalgte verker og anbefaler derfor innlevering så tidlig som mulig. Innleveringsfristen for å komme med i vårens Preview er 1. mars.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som i mange tilfeller har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her