Innlevering pågår
Auksjon, mandag 17. juni kl. 1800

Auksjon mandag 17. juni 2019 kl 18:00

Gamle Logen, våre lokaler

Innlevering pågår frem til og med 31. mai.

På grunn av stor pågang har vi nå innlevering til en ekstraauksjon mandag 17. juni. Vi søker spesielt grafikk av kunstnere som våre kunder etterspør, men utvalgte malerier, både eldre, moderne og samtid får også plass på denne auksjonen. Ref. liste over kunstnere vi søker under fanen “Kunstnere”.

Siden katalog for denne auksjonen kun presenteres på nett, pågår innleveringen helt frem til og med 31. mai.

Kontakt Hans Richard Elgheim på mob. 920 42 306 eller hansrichard.elgheim@gwpa.no

Vi har blant andre stor etterspørsel etter grafikk av følgende kunstnere: Pablo Picasso, Henri Matisse, Georges Braque, Henri de Tolouse-Lautrec, Fernand Legér, Karel Appel, Asger Jorn, Nikolai Astrup, Harald Sohlberg, Rolf Nesch, Kai Fjell, Gunnar S. Gundersen, Inger Sitter, Jakob Weidemann, Per Kleiva, John Savio, Kaare Espolin Johnson

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Utvalgte bilder som kommer for salg

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her