Spesialister på Edvard Munch, og eldre og moderne kunst av høy kvalitet.

Katalog
Kunst på papir + Malerier og kunstgjenstander

Nettauksjon 19. november – 1. desember

Visning 27. november - 1. desember i våre lokaler

Se nettauksjonskatalogen her

Igjen har vi gleden av å presentere utvalgt grafikk, pastell, akvarell og tegning under tittelen Kunst på papir. De 140 første katalognumrene går under denne kategorien.

Andre del av katalogen, fra kat.nr. 141 er viet et utvalg malerier, og deretter et flott utvalg kunstgjenstander, hovedsakelig fra en innleverer.

Kostnadsfri verdivurdering

Salg av verdifull kunst, som i mange tilfeller har tilhørt familien i generasjoner, er for mange en stor beslutning, som krever tid og grundig overveielse. Dersom man vurderer salg nå eller et stykke frem i tid, eller trenger takst til arv eller forsikring, anbefaler vi at du tar kontakt med Hans Richard Elgheim for en avtale om kostnadsfri rådgivning.

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Utvalgte bilder som kommer for salg

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her